gräsänka

Ja då sitter man här. 9 timmar på jobb och sen hem till föräldrarna för att vara social. Allt för att undvika den tomma lägenheten. Jag är nämligen gräsänka för dagen. Min halvman åkte ner till Malmö vid lunch idag för en spelning och kommer hem imorgon eftermiddag.
JA
Jag är så jävla lam så jag sitter och deppar över att han är borta hela 27 timmar och 50min
och JA
Jag har räknat.

Så låt mej va.

Sedan hemkomsten har jag roat mig med att vika tvätt, diska, dammsuga och damma. Har även plockat i min sons rum 3 gånger. Lever jag inte det ljuva livet så säg? Snart blir det sängen för att hinna däcka innan min älskade pianist börjar ringa charmiga fyllesamtal till mig som ger mig halvångest.

Nu ska jag göra välling till min spellevink som kollar på spindelmannen och sedan blir det en romantisk stund framför tvn med ett glas julmust (JAAAAAAAAAAAAA) innan jag lägger mig med en av Lucas nallar i min tomma säng =(


Och grammyn till årets mest patetiska osjälvständiga tjej går till......!!!
Yeah, Guess!

U make me smile

Efter 7 timmar på jobbet och en långpromenad så åkte jag och hämtade min lillkille hemma hos morföräldrarna. Vi var hemma vid halv 10 och då var man relativt körd i huvudet. När jag öppnar dörren så sticker min älskade chilenare fram huvudet och visar en present som han har köpt till Lucas. En Scoobydoo-nalle med en Shaggy figur till. Lucas var i extas. (Jag älskar Scoobydoo mamma, var är Saggy? jag äääälskar Saggy mamma) Sen tog jag två steg in i köket för att öppna det stora paketet med leksaker och då står min halvman där med en stor vacker blomsterbukett.

På kortet stod det :
Con toda mi amor para la mujer mas linda del mundo,
Te amo para siempre.

Gonzalo y Nathalie For ever

Översättn: Med all min kärlek till den vackraste kvinnan på jorden. Jag älskar dig för alltid.

Sen startade Niagarafallen. Att stå där med en stor bukett i handen, med en man framför sig som tittar på dig med sina mörka valpögon och känna i varenda kroppslig cell att allt är så jävla rätt. Att allt är så jävla perfekt. Rätt överväldigande känsla.

Det lite småroliga var dock att jag själv tyckte jag hade varit jätteromantisk innan jag gick till jobbet och gjort ett pärlhjärta ( ni vet, sånna små plastpärlor som man lägger på en platta och sen stryker över så dom smälter ihop) där det stod G och N..... Aja, det var allt lite sött det med ;)
Gonzalo Coello.
Principe Azúl

Så här kul på jobbet

Jag är inte alls trött. Inte alls. Inte över huvudtaget. Nej då. Absolut inte.
Somebody Shoot me

Blogginlägg från Nattstad.se

Rubrik: SHEILALALA

DU ÄR ETT MOBBOFFER DIN HÅRIGA IRANIE
mohahahaahahaha

Så här kul har jag på arbetstid. Nu ska jag äta sheibees köttfärsjärpar under vitkålstäcke. sjuk jävla människa den där

Kommentarer
Msbrown: jävla spaghetti!! i kill youuuu biatch URL: http://blogg.nattstad.se/msbrown
Jen_ : Sheyla du får INTE äta denna under natten. I REST MY CASE! raka mustashenkvinna! URL: http://blogg.nattstad.se/jen_
Lillan* : I FUCKING LOVE ITTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTBlogginlägg nr2:

Rubrik: SÅ JÄVLA BRA

NU ÄR DET KRIIIIIIG
Sagt av Sheila: 25/1-09 KL 17.43


sitter och vrider mig i skrattplågor av jens kommentar. så schöööööööööönt


"Jag tycker om dig Sheila. För du ser ut som en pojke"

Kommentarer
Msbrown: jag har ingen snopp så sluta ta på mig!! URL: http://blogg.nattstad.se/msbrownBlogginlägg av Jen_

Rubrik: LIV I LUCKAN

Det gör så satans sjukt ont, men nu är det lent och fint igen. Vad tänkte jag med när jag inhandlade den dära mördarmaskinen egentligen. Jag vill nästan bli sådär mega feminist och ha hår på kroppen jämt! (stackars stackars er med svarta hårstrån i överflöd) Roligast var nog ändå när jag kom på att jag skulle epilera Tobias bröst litegrann, han skrek som ett barn och det blödde hahaha.

Luckan? Det är Söndag och jag är ledig imorgon!


edit, jag är väl tvungen att förklara att det var BENEN jag epilerade, ni har ju redan bevisat att vissa av er är intelligensbefriade nog för att tro att jag körde ner massakern mellan benen!

Kommentarer
MsBrown: du borde däremot använda den där... illa när det sticker ut vettu!!
Lillan*: hade inte förvånat mig om du stoppade den mellan benen.så som du ser ut så e de väl den enda action du får?

MOHAHAHAHAHHAHAHAHA
Jen_: Haha, sheila syftar du på din mustach din iranie eller vad är dt frågan om? Natha, JÄRPAR var det JÄRPAR!KONVERSATION:
Jen_ : sjukt skönt att vara hemma ;)
Lillan*: F U C K O F F
Jen_: hohohohohohohohoho
Lillan*: vill du ha en snigel på ögat??
Jen_: kanske. Vill du jobba t6ill nio ikväll? =)
Lillan*: NEJ MEN GÄRNA TILL HALV FUCKING TIO! har hjälp kk att skriva sms. tog inte alls bara 45min eller såååå
Jen_: HAHA ta m.h sen ;)
Lillan*: screw you
Jen_: nämen , jag är ju hemma :) Ojsan! gå o ät järpar du
Lillan*: jag ska stoppa järpar i din stubbiga rumpa nästa gång du ska vaxa din BE-hind
Jen_: Hahahahahaahaha

________________________________________

Kanske borde jobba lite nu....
Eller.....
NÄEEEEEEEEEEEEEE


Note2selfNästa gång jag sätter upp mig på en 62timmars arbetsvecka skall jag skjuta mig själv i nacken


Tillit

Jag låg nyss i ett varmt dränkande bad och funderade. Varför känns det som att just för tillfället finns det alldeles för många tillits-frågor i min omgivning. Vem ska man lita på, vem ljuger?

Det fick mig att börja fundera. Vad är egentligen tillit? Att tro blindt på varje skrivet eller sagt ord som slängs ut av ens omkrets, är det att lita på en person? Eller är det bara naivt? Litar inte jag på min vän om jag tänker till två gånger innan jag köper det hon har sagt. Om jag någongång tvivlar på att hela sanningen har kommit fram, är jag en illojal vän då?

När får man tillit? Tillit skall förtjänas säger man ju. Men hur förtjänar man den? Är det någon som räknar poäng på varje bevarad hemlighet eller är det tiden som är indikatorn på att man är värdig? Kan man någonsin vara säker på en person? Vågar man någonsin lita fullt ut på en annan människa? Din man sen fem år tillbaka kanske helt plötsligt våldtar eran dotter medan du är på jobbet. Det kunde du aldrig tro om honom men hur kan du vara säker? Tänk så många barn som blir våldtagna av familj och släkt. Deras mammor/pappor kunde aldrig i sina vildaste fantasier tro att det skulle ske. För man litar ju på sin "morbror", "morfar", "syster".

Om inte tillit finns i ett förhållande, kan det förhållandet någonsin funka? Kan man leva med en person utan att lita på denne?  Om din pojkvän/flickvän misstror varje förklaring till sen hemkomst eller avstängd mobil. Är det ett fullvärdigt förhållande? Kan ett sådant förhållande vara?

Eller är tillit helt enkelt överskattat? När man frågar samhället vad det viktigaste i en relation är (oavsett relation) så brukar svaret alltid innehålla: Ärlighet, Lojalitet, Respekt, Tillit, Kärlek osv.... Men är det verkligen så? Skulle man inte kunde klara sig utan tilliten i ett förhållande och ändå vara lycklig?

Svenska samhället har ofta en blind tro till myndighetsfigurer. De ska styra vårat land och se till att alla svenskar har det bra. Men ändå hörde jag senast igår på nyheterna om folk som använt sina kreditkort för att handla - och skattebetalarna får stå för kalaset. Deras klädinköp blev "arbetskläder" och familjesemestern blev "arbetsresa".

Ska man lita på sina arbetskamrater? Alla går vi till arbetet och ler och är trevliga, men litar vi på dom? På något sätt är det ändå djungelns lag som råder på var arbetsplats även om alla ger sken av att samarbeta och vara en välfungerande grupp. Den som har flest allierade på arbetsplatsen håller längst. "Oh, jag måste berätta en sak - Lova att du inte säger något!!" Den frasen har nog alla hört i rökrutan. Och sen går man in till sitt kontor och ler falskt mot arbetskamraten som hade gjort det där som du verkligen var tvungen att berätta.

När förlorar man någons tillit? Vad krävs för att man skall bli opålitlig?

Jag vet faktiskt inte. Jag vet själv att jag är alldeles för jävla naiv och tar det mesta som ärligt och välmenande. Mer än en gång har jag fått bryska uppvaknanden när folk inte visade sig vara det man trodde. När lär jag mig?

Det sägs att de enda sanningar man får är från barn och hundar.
Jag tror jag ska följa den regeln.


3timmar till jobb.
Bitterfittan tackar för sig

mina barn...

jag vill påpeka att efter jag skrivit färdigt förra inlägget och gjorde mig iordning för sängen så släcktes FIFAspelet ner på rekordtid och han låg avklädd i sängen innan jag hunnit ta av mig byxorna.

Yeah babe, you know I've still got it.

Orkar inte med resten av arbetsveckan. 11-21,30 idag, 13-21 imorgon. 7-16 lör. 8-21,30 sön.

Även ifall jag börjar kl 11 idag har jag varit uppe sen klockan 8. Var tvungen att köra mina barn. Det största barnet skulle ut till skolan i Majorna och min lille skulle till dagis. På vägen hem från dagis får jag ett sms från halvmannen att han har glömt sina papper i min bil. Så snart blir det till att fara ut till Majorna igen.

Sen måste jag göra lite reklam bara för att vara jobbig.
Min halvman skall spela på La Sombrita nästa lördag och han kommer bli fruktansvärt irriterad om ni kommer. Så därför bjuder jag in er och hoppas att få se så många av era ansikten som möjligt den 30 el. 31!
Det bjuds på salsa och sköna moves. Dock inte från Gonz som inte kan dansa ens om han gick på glödande kol.

Nu måste jag spackla trynet. APTmöte idag på jobb. Vi har en ny ung fräsch chef och om man spelar korten rätt så kanske det bäddar för en rejäl löneförhöjning. Eller antagligen inte, men vafan - det är värt ett försök!

RSS 2.0