Härliga sommarvärme

Sista semesterhelgen innan det bär tillbaka till jobbet. Känns ju inte direkt kul nu när värmen verkligen gasar igång varje morgon klockan 9.

Har firat mina sista semestedagar med en jäkla massa shopping. Sen så fyller gonzalo snart år så man presentshoppar man också. Men lite snygga grejer har det blivit. Tacka gud för Gina Tricot.

Sen hittade jag ÄNTLIGEN mina svarta pumps idag på Skopunkten. Asbekväma och billiga. Jag är nöjd. Jag har letat som en idiot i snart ett år, men nu fann jag dom äntligen. Fanns tillochmed två par att välja på, men de ena paret hade så hög klack vilket inte Gonzalo uppskattade eftersom han och jag är lika långa. Utan klackar alltså.


Nu sitter jag och tittar på min son som sitter i badkaret och leker med båtar. Snart så är väl U21 matchen färdig så man vågar sig ut till tv'n igen då glåporden och svordomarna har tystnat. Inte direkt PG13 i detta huset när det vankas fotboll... sen blir det Harry Potter-maraton på storkillens begäran. Och om jag inte somnar innan jag kommit ut från badrummet så får jag nog böja mig för hans vilja.


Vi hörs

RSS 2.0