vinkväll

mysig kväll hemma igår efter en lång dag på arbetet. blev dock lite väl mycket vitt vin och kalimucho (röd vin och cola, skitgött) vaknade imorse halv 9 och kunde absolut inte somna om. börjar jobba klockan 1 men har inte ett skit att göra.... ska städa lite efter chipskatastrofen här igår. chips everywhere!

ikväll kommer min halvman hem efter en w-end i sthlm med spelning på la isla igår. han var rejält under vattnet när vi pratade kl 3 igår kväll, har aldrig hört han så full men men.

jag är alldeles för uttråkad för att ens låtsas vara rolig idag. men dra gärna lite bänga skämt så jag får en bra dag på jobbetpuzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

försäkringskassan

.... du har plats 119 i kön. Just nu är vi 51 handläggare som arbetar för att hjälpa dig..... Förväntad kötid: 21minuter

man måste älska dessa myndigheter.

Sitter på jobbet, en vanlig 60timmar vecka med 2 lediga dagar. Får dock förbruka en av dessa lediga dagar till att gå in kval övertid på jobbet. Så min lediga dag imorgon byttes ut mot ett 7-11 pass på jobbet. Gotta love it

Var hemma 4dgr förra veckan med min sjuka lille skit. Underbart! Såg dock nyss att de två dagar jag tog VAB (vård av barn) kostar mig 2tusen kronor. Också underbart. Var ju inte värt det. Tyvärr. Hade behövt dom pengarna.


Mitt internet har krashat hemma vilket gör att mina inlägg drastiskt har minskat. Jag vet att ni saknar min otroliga kvicktänkthet och höga intelligens, och att många av er tröstäter choklad och halsar vodka i avsaknad av dessa. Men icke att förakta dessa meningslösa urtråkiga inlägg ihopslaffsade på jobbet i väntan på att F-kassan skall svara.

Mansledigt i helgen, min chico åker på spelning till Sthlm. Då passas det på att vinas med flickorna. Är du sugen på att haka på? Myskläder, en jävla massa vin och meningslösa spel. Lördag kl 21. Hör av dej

(((Ja jag har inga vänner, jag är totalt utstött och detta är ett meningslöst försök att ragga nya bekantskaper via internet på ett  -förhoppningvis- coolt och intetsägande sätt. Att jag lockar med en flaska vitt är en diskret muta för att få någon som andas mer än tre ord till mig under samma timma. Mmmm, Jag vet. Jag är fantastisk)))))


Nu skall jagt smita. Har plats nummer 73 i kön nu. Håll tummarna för mig!

näspluppförluster

Jag är upprörd!! Mycket upprörd! Ja har upptäckt att jag här förlorat min näspluppimojsgrej. Min lilla lilla plupp jag hade inkörd i näsborren som de flesta homosexuella italienare. Inte för att jag är homosexuell. Men jag kunde ha varit det. med tanke på näspluppen alltså. Men sen förlorade jag den. Och nu är jag lesen. För att jag förlorade den, inte för att jag är homosexuell. Jag känner mig som om jag har förlora mitt sista uns av unikitet. Inte för att det heter unikitet, men o det hette så så skulle jag ha förlora det också. Dubbelförlust alltså.

Min näspluppmoj var det enda som fick mig att känna mig som om jag var under 40. Nu känner jag mig som 41. Jag måste skaffa mig en ny, kanske en  med ett dollartecken så jag blir lite "fly" Är det så ungdomarna säger nu förtiden? Eller har dom något nytt "hipp" ord som jag har missat?


Nu skall jag ställa mig och laga korv stroganoff. Funderar på att stoppa en säkerhetsnål i nosen så länge. Kan ju vara lite vild och prova på "the emo-side of life" Om det nu är dom som gör så.....


Pusspuss

svensson svensson

börjar inte jobba förrän kl 4 idag, och eftersom jag städat färdigt för dagen och gjort mina sysslor så kan jag sätta mig och avnjuta 10minuters stilla bloggande på min halvmans dator efter som jag själv lyckats tvärkrasha min. fråga mig inte hur.

 har kommit fram till den härliga insikten om att jag lever ett svensson svensson liv. Är hemma med en sjuk lien pojke nu, han hade feber igår. Snart är det dags att gå till jobb och sen är det hem igen för att laga middag, diska, hänga tvätt. Jag har inte gjort något specielt den senaste månaden uan mina aktiviteter har i totalum bestått av "handla mat, tvätta, slänga sopor, jobba, diska, göra pärlhalsband, baka bllar" osv.

Tänke på det förrut när jag städde, att jag har ine varit på krogen på över 6 veckor. Jag har inte ens druckit på längre än så. Känns som om det är dags snart för att komma ut och röra på sig men jag har fakiskt ingen lust. Har fastnat i en slentrian, och eftersom hyran är 2papp högre nu så försvann nöjeskassan. Och konstigt nog känns det inte tvunget att sno från matkassan för att komma iväg till krogen och sen leva på nudlar.

Fck, är det de här dom kallar "att bli vuxen". Jag skrämmer ju mig själv nu. Sitter och halvskakar i soffan framför en tecknad serie om två möss som skall ta över världen. Lika bra att jag sänger ner dom här galenskperna oh ställer mig framför spisen och börjar med lunchen.

Usch. Blir seriöst deprimerad av att läsa min egen blogg. När blev jag så här torr? Snälla någon, hämta en hink med vatten. Jag lovar dyrt ch heligt att jag ska skärpa mig. Jag känner mig som ett spöke just nu, en dimmig kopia av mitt forna jag.

Vänta, jag ger upp det här och försöker igen.....

går på knäna


jag lever. om man nu kan kalla det för liv. har inte sett utsidan av arbetsplatsen eller lägenheten på en vecka. jobbar hela dagen, går hem och sover sen tillbaka till jobb tidigt nästa morgon. har en helvetesvecka och är så där lagom bitter. lite sådär så det droppar om mig och luktar lite surt. ni vet, ättikaliknande.

men nu vet ni iaf att jag lever om någon va orolig för de.

grattis morsan på födelsedagen

pololo - tu eres mi vida

RSS 2.0