Halvmannen

Fick lite kommentarer om att ja kallar min kille för halvman. Det finns flera olika förklingar till denna benämning av min pojkvän (dock ingen av sexuell art - ja vet vad ni tänker) men den lättaste förklaringen är att han är 4cm kortare än mig och det gillar jag att reta han för.
Om ni har sett 2½ män så är det alltså han som är halvan. Alltså - en halvman.
Sen nästa förklaring är att eftersom vi beter oss som ett gift par men inte är det så är han som min man, fast ändå inte. Alltså en halvman.

Lätt va? ;)

Toppen

hade världens mysigaste dag. Mötte upp min halvman och drog runt han i en jävla massa kvinnobutiker. Sen va vi inne i inredningsaffärer och jag försökte fjäska till mig en  elektrisk 20.000kr fotölj som var det mest gudomliga jag någonsin suttit i (och då har vi ändå massagefotölj på jobbet) Sen åt vi lunch tillsammans och vid 4 åkte vi hemåt efter ett snabbt stopp på systemet. Väl hemma så ägnade vi oss åt PG13 aktiviteter innan vi åkte ut mot Hisingen och hem till halvmannens kompisar. Störtskön kväll där 3 chilenare satt och försökte racka ner på svenska artister och svenssontraditioner, och två svenska flickor som satt och försökte vara patriotiska. Ingen muckar med Måns helt enkelt!! Det enda som la sordin på stämningen var den 800kr böter som satt på vindrutan vid hemgång.

Nu är klcokan halv 11 och man har suttit på jobbet i 3,5 timmar - men det är lugnt! Jag har bara 10.5 timmar kvar innan jag får gå hem
Somebody shoot me

Har ni?

Finns det ingen som har lite sånna där roliga kedjemojjer? Finns ju ett där man ska svara på massa saker och sen så ska man tänka på en färg och ett verktyg och nästan alla tänker röd hammare. Är det någon som har den? Mejla över isf på forza_gbg@hotmail.com


Ja... Jag är på jobbet och jag är så snuskigt engagerad så jag behöver sånt här!

Årets snyggaste par

Jag vet. JAG VET. Ni är avundsjuka. Jag förstår er. Det lyser som ett grönt monster i era ögon. Ni önskar att ni kunde vara som oss. Vackra. Snygga. Fullständigt perfekta.
Men oroa sig inte. Lite botow, fettsugning, och allmänna plastikoperationer så kanske ni har den turen. Jag har en mall "klipp och klistra" som ni mer än gärna får låna.  

Annars får jag nog tycka att min halvman är rätt sexig när han är ute och spelar....

Dagen som aldrig tog slut

Idag är det onsdag, jag är ledig från jobbet och Lucas sympatiskolkar från dagis. Kanske inte riktigt av eget val utan mer beroende på att morsan va alldeles för trött för att klä på sig. Men likförbaskat så väckte lillkillen mig klockan halv 8 med en nalle som jag köpte i London och som kan prata. Dock bara en mening, och att höra den på repeat innan man har slagit upp ögonen var inte speciellt zen!

Jaa så nu har man börjat städa. Spöket har varit här och snott min tvättlapp till swiffern så jag har inte tvättat golvet på två veckor då jag anser att tjyvspöken skall lämna tillbaka saker som kostar över 25.50

Vika tvätt, diska, damma, dammsuga, plocka, picka, alfabetisera räkningarna, sätta breven från skatteverket i kronologisk ordning, putsa mina plastbestik med silverputs.

Klockan är bara halv 10 och jag håller på att dö av tristess. Halvmannen min kommer hem om ett par timmar och tills han hinner innanför dörren så ligger jag väl här med grått hår och rynkor, dubbelhakor som når ner till knäna och allmänt åldrad i förtid.

Nu skall dock förändringarnas vindar blåsa i Lillans liv. Jag har sökt in till en utbildning som heter Pedagogisk vägledning vid funktionshinder, jag skall börja söka in mig på någon salsakurs (illa tvunget när man har en chilensk musiker till pojkvän, man vill inte gärna skämma ut sig när han har spelningar) och sen blir det att ta tag i maten (för att sen föra den till munnen)

Ne, ska vi vara seriösa en sekund?
Tycker inte jag heller....
tjo tjipp ha d

Mejl från chefen

Lite extra blödig idag på jobbet så det här mejlet gjorde så jag nästan började lipa.
Tänk om fler va som den här pappan.....En dag frågar en son sin far: "Pappa, springer du en maraton med mig?"

Pappan svarar: "ja" och de springer sin första maraton tillsammans.

En annan dag frågar sonen sin far igen: "Pappa, springer du en till maraton med mig?"

och pappan svarar igen "ja, min son", de gör sin andra maraton tillsammans.

En dag frågar sonen sin far: "Pappa, vill du göra Ironman tillsammans med mig?"

(4 km simning, 180 km cykling, 42 km löpning)

Och pappan svarar igen "Ja"...

Och här kommer videon till denna historia:


http://www.youtube.com/watch?v=VJMbk9dtpdY
Klockren kommentarMin son är genialisk
Satt och zappade på tvn häromkvällen och fastnade en stund på "Den rätte för Rosing"
Kommer inte ens lägga någon energi på att kommentera detta program, tror det talar för sig själv.
Ialla fall.... Helt plötsligt så kommer Linda Rosing i närbild och min son stannar upp och bara tittar. Sen vänder han sig till mig och säger "Mamma titta! Monster!"

Jaaa... det är inget fel på hans syn iaf.
Klockren!

rise from the dead...

Oj. Vilket engagemang. Hon har hittat vägen ur sängen, bort från sin översexuelle pojkvän och tillochmed lagt disken på hold i tio minuter för att dela med mig av min ofattbara intelligens och kvicka humor.

Eller något.

Spenderade 3,5 timmar på Axessakuten häromdagen efter att man mått katastrof 14timmar på jobbet och börjat hosta upp blod hemma. Klockan 3 på natten tar dom in mig i rummet, tittar på mig och säger "Virusinfektion. Ät smärtstillande och vila. Hejdå"

Ja, det var bättre än yoga. Jag kände ett sånt tillfredställande lugn över mig efter detta möte. Hela mitt sinne fylldes med ro. Det vill säga efter att jag krossat 5 rutor, misshandlat doktorn, repat receptionistens bil och snott en klubba från en 5åring.

Idag ska jag på lönesamtal. Ska yrka på 25tusen efter skatt. Tror ni jag lyckas? Vården börjar ju bli så välbetald nu för tiden. Ska nog inte vara några problem....


Btw: Vad är det för fel på svensk tv? Finns inte ett skit att titta på när man är uppe tidigt och hemma en vanlig jävla dag. Detta resulterar i att man hamnar framför dom jävla Jackpott och Fullpott och Slickepott programmen. Och med min låga självdisciplin så resulterar detta i 5försök till Heta linjen för att gissa ett namn som innehåller bokstaven A......


Weell well...  disken kallar på mig...Sen ska det vikas tvätt och dammsugas.
This exciting life of homemaking.....

RSS 2.0