är folk seriösa?

Ibland mår jag lite illa.  Kanske beror det på att jag har otroligt svårt för fjortisar eller för att jag kanske var världens största fjortis själv när det begav sig. Men nu mår jag faktiskt lite illa.

Jag minns dagarna med för mycket mascara, blåa slingor och kläder som visade tuttar, mage och ass... (på den tiden då jag var liiiiten ja, för sisådär 5år och 2grav. sen) Det vita läppstiftet som bara va såååå coolt och glittrande nagellack som man gärna målade utanför. Jag kommer ihåg den tiden då man skröt högt om vilken jääääävla fylla man hade dagen innan på bussen och man berättade för alla som ville (och inte ville) höra att ikväll ska jag minsann på världens hemmafest i hjällbo och där har dom faktiskt HB faaaan va ja e coool! Och sen hånglade man med tre och blev tillsammans med två som man helst skrev upp på sin Lunar-sida också. Sen målade man stora hjärtan på händerna och armarna med deras namn så att alla kunde se hur många killar som ville ha en. För man va ju såååååå het...

 

Det är iaf skönt att se att denna underbara kultur hänger kvar. Skillnaderna är bara att Lunar utbytts mot nattstad, hårslingorna är utbytta mot silikonpattar eller tungpiercingar, HB är utbytt mot Merlot Blanc (eller nått vafan vet jag) och festen i Hjällbo är utbytt mot Berså.

Men det är lugnt flickor små, om några år kommer ni skämmas som sig bör. För tro mig, era "kaxiga" attityder och "heta" kommentarer om hur fula eller feta resten av världen är kommer slå tillbaka rätt hårt när ni sitter i en trailerpark med 3 ungar och en skogshuggarman. Men tills dess så önskar jag er lycka till.

 

Fan vad jag älskar mitt liv just nu <3


inte så vis längre va...?

Bet av en bit av min visdomstand när jag snodde Lucas PEZgodisar. Karma eller nåt? Känner redan hur jag har förlorat en del av min kloka aura. Undra om jag kommer räknas som begåvningsnedsatt nu då? Eller om jag kanske var det redan innan? Seriöst så vet jag inte vad jag pratar om, min Ä L S K A D E son tyckte det var vettigt att vakna halv 8 idag så jag sitter i dvala och äter frukost (PEZ och coca cola

Bor fortfarande kvar hemma hos föräldrarna efter inbrottsförsöket häromdagen. Vågar knappt gå hem för att hämta kläder så mammas tvättmaskin går varm.... Jag fattar inte varför dom/den/det skulle in i just min lägenhet men tack gode guuuud att jag var iväg just då. Annars hade jag nog dött av hjärtstillestånd. Men asså folk e fan inte kloka. Mellan klockan 11 och 1 försökte dom bryta sig in. Mitt på ljusa dagen! Får tacka den räddande ängel som skrämde bort dom, för låset var halvt borta när dom slutade.

Imorgon skall jag glömma mitt liv en stund för en tjejmiddag ute på restaurang. Som vanligt när jag är på socken så har jag cravings på Bamboo, sen vill jag ut och se människor. Levande människor! Inte bara dom på tv. Utan sådanna som man kan röra vid. Woooooh

I veckan måste jag ut till Backaplan och köpa present till min älskade lilla mor som fyller på lördag.
Någon som vill följa med? Jag har shoppingcravings och alla dissar mig. Det här ska jag komma ihåg!

FUCK.... hittade en till tandflis i munnen =( aldrig mer pez til frukost....


Supermorsan!

Ursäkta men jag pallar inte fler supermorsor. Satt på vårdcentralen idag och såg än den ena, än den andra komma injoggandes. De drog av sig sina termobyxor, tog av sig tumvantarna och knäppte upp barnens ullkoftor med broderade får. Sedan tog de på sig tossorna, och satte sig i lekhörnan för att ha högläsning medan barnen mumsade på en morot.

Dom verkar invadera Göteborg med sina rosenröda kinder och skogspromenader. De käkar groddar och sojabönor tillsammans med barnen samtidigt som dom utövar psykologisk pedagogik, eller något annat modeknep för att barnen ska "växa som individ"  eller nåt annat skit.

Vafan är det för fel på att klä sin unge i snygga jeans och skjorta? Är jag dålig morsa för att mitt barn får äta på Donken på helgen? Och för att våra mellanmål brukar bestå av danonino-youghurt eller smörgåsrån?
Är det konstigt att jag hellre tar min son på bio eller Lek och Buslandet istället för att tvinga honom (och mig) att frysa arslet av sig i -20grader? Och är det så udda att jag behandlar min son precis som en jämlik, och blir arg på honom när han dummar sig? Orka sitta och förklara konsekvenser eller det sociala systemets språk för en 3åring som skiter fullständigt i dig? Erhm aja, jag kanske inte är någon supermorsa då.

Men vem fan bryr sig?


Kändisblogg

JAG HAR BESTÄMT MIG!

Jag ska bli känd med min blogg. Och jag har planen utlagd framför mig.

Jag börjar med att ta massa kort på mig i icke-smickrande kläder, alldeles för mycket makeup och sånna där tuffa t-shirts där det står "Dont hate me cuz Im beautiful".
Sen ska jag börja sär skriva alla meningar i min kändis blogg. Då kommer jag bli super känd.
Därefter kommer jag börja skriva fula saker om alla andras bloggar, hur patetiska dom är, hur ful hårfärg dom har och hur deras pojkvänner är dåliga i sängen. Sen går jag såklart in och kommenterar på deras bloggar också för att vara säker på att dom läser min. Då kommer dom kommentera min blogg i stil med, "Din feta kossa! Vem tror du att du är?" Och jag kommer svara något sjukt kaxigt som "Jag är allt du vill vara och lite till". Då kommer dom bli ännu argare och skriva att jag är patetisk, misslyckad, hora osv osv... Självklart har jag då ett klatschigt svar på lut och säger då "Dont hate the player, hate the game".
Sen går jag vidare till att skriva skit om massa kändisar, som att jag såg Alex Schulman hångla med Lasse Brandeby och att Elin Kling hade på sig nylonstrumpbyxor med en maska! Efter det så kommer min läsarkrets vara relativt stor, vilket innebär att jag kan börja med "dagens outfit" eller "dagens makeup-tips" där jag förklarar för er att man inte kan använda storrutigt och randigt samtidigt, och att brunt läppstift inte är coolt.

Där kommer min blogg bli topplistad, min läsarkrets kommer vara uppe i 10,000 minst, tidningar skriver om mina hatattacker och jag blir inbjuden till Singing Bee Celeb. Då kan jag tagga ner lite, och bli mer neutral. MMS-bloggar om när jag klipper naglarna eller äter nudelsoppa till lunch är standard och den mallen måste jag ju följa samt korta inlägg om hur mina fötter luktar i de nyinköpta skorna.

DÅ; slutligen!; kommer min blogg vara genomkänd. Den kommer vara ett dagligt samtalsämne och äntligen kan jag slutligen ägna mig åt det som verkligen intresserar mig. Min gödseltillverkning och min potatissamling. Jag kan förändra världen!


Hemligheter...Natta har stora saker på gång.
Få invigda är redan medvetna om situationen men ni andra får vänta några dagar till....

;)

RSS 2.0