Den fina konsten Att Dumpa

Satt med en brevidgångare idag på jobbet... Härlig tjej, lätt att snacka med och inte blyg för skvaller. Sånt gillar Natta! Kom iaf in på ett sällan omtalat ämne vad gäller oss flickor, - det motsatta könet. Inte alls överdiskuterat eller återupprepat i olika sammanhang där endast flickor är involverade... Eller?

Vi delade med oss av diverse krångliga anekdoter om våra tidigare relationer och nuvarande trassel. Hon skulle då berätta för mig om en kille som hon träffade strax efter att hon och hennes enda långa relation hade gått isär. Det hör till berättelsen att den nyfunne karln var musikintresserad och spelade i ett band som verkar vara relativt seriösa. Han låg på henne som fan och ville träffas och prata och sms-ade hela tiden. Men sen en dag när dom var med varandra så tyckte han att deras förhållande borde gå till ändo. Han inledde då denna process med...
-Det står ju i Bibeln att "Du skall icke hava några Gudar jämte mig.." och min musik är min Gud... Så därför kan jag inte vara tillsammans med dig.


Jag skrattade seriöst så jag grät. Asså många skeva lines har man ju hört, men den va fan toppklass!
Den ska jag nog köra nästa gång det behövs. Annars har man ju själv inte haft några riktigt störda avslut på relationer. Det skulle väl vara stackars Kalle som jag ringde i fyllan och villan och sa att " Jag vet att det är fult att dumpa någon via telefon, men det var antingen det eller via mejl så du får nöja dig med det här, Det är slut."

Mmmm det kan ju bli så :D
Hur gör du när du dumpar någon?!

Kommentarer
Postat av: Kenza

He he den va goood den:P Hmm bu på att lägga beslag på den asså... Ja hur gör jag...? Sätter mig ner å säger: Dö de här funkar inte, den luktar ronk å smakar mint å den e inte go den:) Nä jag vet inte men jag snakar nog he he... Du då Gumman? :P he he közz

2008-03-13 @ 17:43:25
URL: http://www.vivalaangel.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0