Mina spöken hälsar er välkomna!

 Jag delar min lägenhet med ett spöke. Nej jag skojar inte. Jag har ett spöke. Och Nej det är inte bara min spegelbind på morgonen som jag ser. Inte för att jag har sett något. Bara små snabba skymtar. Små fragmentsbilder. Men jag vet iaf. För man måste inte se allt för att man ska tro, eller hur?

Iaf, åter till ämnet. Mitt spöke gör sönder mina lampor. Hela tiden så går glödlamporna sönder. Mitt spöke flyttar också på mina saker. FAKTISKT! Mitt spöke för massa ljud på kvällarna, oftast slänger han något på balkongdörren... Ibland får jag också en stark känsla av att jag inte är ensam i lägenheten. En kväll när jag kom hem så var jag stensäker på att någon var där. Jag tände alla lampor och tittade överallt, men såg ingen. Känslan fanns kvar så jag tog mina grejer och stack. Pallade inte vara kvar.

Men det absolut värsta med mitt spöke är att det äter upp alla godsaker. Kakor och glass bara försvinner. Ungarnas godis också. Ibland kan jag få en snabb skymt i spegeln och se spöket framför mig, mumsandes på allt gott. Det värsta är att eftersom spöket är genomskinligt så ser det precis ut som om det är jag som äter allt... Skrämmande som fan .....:S

Mitt spöke är väldigt konstigt, för jag förstår inte vad det vill.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0